2015 Modası Tesettür Pantolonlar

Kazayağı desenli siyah beyaz pantolon-Mevra-99 TL

Tesettürlü olsun ya da olmasın tüm hanımlar için pantolonlar,günlük hayatın vazgeçilmez parçaları arasında…Özellikle toplu taşıma araçlarına binerken ve inerken,pantolonlarla  oldukça rahat hareket edebiliyoruz.Etekler gibi bacaklarımıza dolanma sorunları yok.Her ortamda gönül rahatlığıyla giyebileceğimiz pantolonları,hem günlük yaşantımızda hem de özel günlerde kullanabiliyoruz.

Tavin lacivert klasik pantolon-80 TL

2015 tesettür pantolon modellerine göz gezdirdiğimizde kumaş pantolonların yanı sıra tencel kot pantolonlara da rastlıyoruz.Klasik kesim pantolonlardan dar kesim pantolonlara,ispanyol paça pantolonlardan bol dökümlü geniş pantolonlara kadar birbirinden farklı pantolon modellerine rast geliyoruz.2015 sezonunun en trend renklerinden oluşan pantolon modellerini hemen her tesettür giyim markasının yeni sezon ürünleri arasında bulabilirsiniz.

Tüllü bol antrasit pantolon-Mood-130 TL

Dar kesim pantolonları uzun hırkalarla,tuniklerle ya da ceketlerle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.Renk ve model olarak geniş bir ürün yelpazesine sahip olan tesettür pantolon modellerine yakından göz atmaya ne dersiniz? Galerimizdeki pantolon modellerine bakarak daha rahat bir seçim yapabilirsiniz.

2015 Tesettür Pantolon Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir