2015 Yeni Sezon Tesettür Pançolar

Havaların iyice soğumasıyla birlikte artık,kazaklar,hırkalar,panço ve yelek modelleri dolaplardan çıkmaya başladı.2015 modeli tesettür pançolar,kalın kıyafetler giymeye mecbur kaldığımız bu günlerde,imdadımıza yetişiyorlar.Oldukça kullanışlı ve rahat olan bu parçaları,pardesü,kap,trençkot,kaban gibi dış giyim kıyafetlerinin üzerine atarak gayet şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

Dantelli yeşil keçe pelerin-Mustafa Dikmen-260 TL

2015 tesettür panço modellerine baktığımızda,daha çok saç örgülü ve baklava desenli olarak tasarlanmış.Üstelik farklı renk seçenekleriyle kolluklu ve atkılı modelleriyle de göz dolduruyor.Bu sene panço modellerine baktığımızda,yanları açık ve kapalı olmak üzere farklı alternatifler satışa sunuluyor.Pançoya birleşik olarak dikilen atkıları da bu yıl epey göreceğiz.Örme triko pançoların yanı sıra keçe pançolar da çok popüler…Tasarım pançolar arasında ben en çok Mustafa Dikmen ve Gamze Polat’ın panço modellerini beğeniyorum. Ben hazır almak istemiyorum,kendi pançomu kendim öreceğim diyen becerikli hanımlar için de farklı örgü panço modelleri bulunuyor.

Madam mürdüm rengi pelerin panço-Gamze Polat-260 TL

Panço almak isteyenler için 2015 sezonunun panço modellerini hazırladım.Beğendiğiniz bir model içinden mutlaka çıkacaktır.

2015 Tesettür Panço Katalog

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir