2016 İlkbahar/Yaz Ferace Modelleri

dantel-detayli-ferace-murdum-mervin-120 TLTesettür giyim sektörünün en çok rağbet gören parçalarından olan feraceler,özellikle günlük giyimde rahatlığına düşkün hanımların gözdesidir.Her tesettürlü hanımın gardırobunda enaz  bir tane ferace mutlaka vardır.Feraceler umre ziyaretlerinde ve Ramazan aylarında sıkça tercih edilir.

dantel-detayli-fermuarli-ferace-mavi-neways-150 TLVücut hatlarını belli etmeyen feraceler,tek parça kıyafet olması sebebiyle de oldukça rahat kıyafetlerdir.Giy-çıkar özelliğinde olan feraceler,kullanım kolaylığı sağlayarak tesettürlü hanımların en çok tercih ettiği kıyafetlerin üst sıralarında yer alıyor.

fermuarli-ferace-lacivert-jamila-140 TLHanımların imdadına yetişen feraceler,farklı renkte ve modeldeki seçeneklerle yeni sezonda karşımıza çıkıyor.Farklı bütçelere hitap eden ferace modelleri 2016 ilkbahar-yaz sezonunda sadelikten yana olanlar için modeller olduğu kadar farklılık arayışında olanlar için de şık ferace modelleri bulunuyor.

fermuarli-ferace-gri-meryem-acar-150 TLÖzel davetlerde de abiye ferace modellerini tercih edebilirsiniz.Daha çok siyah renkteki feraceler abiye olarak kullanılıyor.

Görselde yer alan tüm 2016 yeni sezon ferace modellerini modanisa.com‘da bulabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir