Etiket arşivi: 2014 tesettür gelinlikler

Tekbir Giyim 2016 Kış Koleksiyonunda Sezon Sonu Fiyatlar

Tekbir’den Yeni Sezon Kıyafetlerde Sezon Sonu İndirimleri

Tekbir Giyim 33.yılında ürettiği bayan tesettür giyim parçalarının etiket fiyatlarını geri çekerek yeni sezonda büyük bir reklam kampanyası başlattı.Kalitesinden taviz vermeyerek en yeni koleksiyonda yer alan kıyafetlerin fiyatlarını düşürerek bir ilk’e imza attı.

Esra Tekbir 2016 deri detaylı geometrik desenli kapEsra Tekbir Giyim yeni sezon turuncu pelerin detaylı uzun elbiseTekbir‘den yeni sezon kıyafetleri artık zorlanmadan rahatlıkla satın alabilecek olan hanımlar,indirim günlerini beklemeden alışveriş yapmanın ayrıcalığını yaşayacaklar.Hanımlar,kaliteli ve şık kıyafetleri zamanında stoklar tükenmeden, bütçeler zorlanmadan rahatlıkla satın alabilecekler.

Tekbir 2016 yeni sezon 44+ büyük beden tesettür giyimTekbir büyük beden tesettür giyim modası 2016İddialı tasarımlarla yeni bir sezona giriş yapan Tekbir,büyük bedenli hanımları da unutmayarak +44 beden kreasyonu tasarladı.Bu koleksiyonda 44 beden ve üzeri hanımların arayıpta bulamadığı,her stile ve her ortama uygun modeller bulunuyor.

Tekbir Giyim 2016 kapüşonlu deri detaylı kuşaklı mantoTekbir Giyim 2016 kış pardösü modelleriTekbir Giyim 2015/2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonuna tam bir renk cümbüşü hakim…Siyah-beyazın asilliği,mavinin huzuru,olve,oranj,pembe,asit yeşili ve marsalanın enerjisini içinizde hissedeceksiniz.Sonbaharı hissetmek isteyenler içinse toprak tonları kullanılmış.

4.sezonda da bizlerle olan Esra Tekbir tasarımlarıyla kendinzi her daim genç hissedeceksiniz.Pardösü ve bercesteler, Tekbir Giyim‘e özel hazırlanan aksesuarlarla hareketlendirilmiş.Deri lazer kesim aksesuarlar,gold metal düğmeler,metal püskül elcikler ve sedef broşlar kıyafetlerle bütünleştirilerek farklı bir atmosfer yaratılmış.

Nüans Moda 2014 Tesettür Gelinlik Modelleri

Nüans Moda amblemDüğün  planları yapan tesettürlü bayanlar için, Nüans Modaevi’nin tasarladığı tesettür gelinlik modelleri tam anlamıyla harika…

Bu harika tasarım gelinliklerin yaratıcısı Fatma Tuncel adında bir hanımefendi…Fatih’te kişiye özel tasarım gelinlikler diken, Nüans Moda’nın yetenekli modacısı Fatma Hanım,hayallerinizi gerçekleştiriyor.Detaylara gösterilen özen,kullandığı kumaşların kalitesi,aksesuar ve ipliklerin orjinalliğine kadar işlerinde gösterdikleri titiz ve hassasiyeti bize en güzel şekilde gösteriyorlar.

Işıltılar,farklı gelin başı isteyenler,gelinliğim sade olsun,gösterişli olsun diyenler her zevke hitap edecek istenilen tarzdaki gelinlikleri ister hazırda isterse özel diktirmek isteyen gelin adayları, Nüans Moda sizleri bekliyor.

kolları dantelli tesettür gelinlik

Nüans Moda 2014 gelinlik modelleri arasında hem hazır gelinlikler hem de özel dikim yapmak üzere bekleyen yetenekli terzilerin ellerinde dikilecek modeller yer alıyor.

Nüans Moda 2014 Tesettür Gelinlik Modelleri