Etiket arşivi: 2015 tesettürlü elbiseler

Annah Hariri 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Annah Hariri 2015 yeni sezon kıyafetleri

Tesettür giyim koleksiyonundan çok özel parçalar Annah Hariri‘de…Tiril tiril elbiseler,uzun etekler,şık pardösü ve abiye modelleri Annah Hariri 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda…

Annah Hariri 2015 uzun elbise modelleri

Tesettürlü hanımların beğeneceği canlı renklerden oluşan kıyafetler göz kamaştırıyor.Birbirine zıt ama birbirlerine o kadar uyumlu renkler,Annah Hariri kıyafetlerinde adeta görsel bir şölene dönüşüyor.Rahat ve ölçülü giyimin adreslerinden Annah Hariri,uzun elbise modelleriyle yine ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Annah Hariri çiçekli uzun elbise

Geçmiş kokan elbiseler,yeniden yorumlanarak modern ve şık bir görünüme kavuşmuş.Adeta geçmiş günümüze taşınmış.Tasarımların diğer bir özelliği astar kullanılmasını gerektirmeyen hafif pamuklu kumaşlarla hazırlanması…

Annah Hariri beyaz şifon etekli uzun elbise

Annah Hariri özel günleri de unutmayarak dantelin beyaz saf ipek şifonla birleştirildiği peplum elbiseyi ve sade beyaz elbiseye hareket katan çiçekli asimetrik pançoyu tasarlamış.

Annah Hariri çiçekli yazlık panço

Annah Hariri ürünlerini nereden satın alabilirsiniz? Maalesef bu ürünleri Türkiye’de satan mağaza bulunmuyor.Fakat kendi online satış sitesinden tüm dünyadan sipariş alınabiliyor.Standart bir sipariş için 9-12 günde, ek ödeme ile 4-5 günde ürününüz teslim ediliyor.