Etiket arşivi: 2016 abaya modelleri

Dolce&Gabbana’dan Özel Tesettür Koleksiyonu

Dolce&Gabbana 2016 tesettür koleksiyonuTasarımlarında feminen çizgiyi her zaman koruyan Dolce&Gabbana,muhafazakar tesettürlü bayanlar için Abaya Koleksiyonu çıkardı.Sicilyanın renkli ateşini,OrtaDoğu’nun egzotik gizemiyle birleştiren Dolce&Gabbana‘nın kapısı artık müslüman hanımlara da açık..

Dolce&Gabbana 2016 tesettür giyimYabancı tasarımcıların rotasını başta Arap dünyası olmak üzere Müslüman ülkelere çevirmesi moda sektöründe yeni bir şey değil..Net-A-Porter’ın ”Ramadan Edit”temasıyla sunduğu tasarımlar,geçen sene H&M markasının tesettürlü bir model ile çalışması ve son olarak Dolce&Gabbana‘nın Abaya Koleksiyonu..

Dolce&Gabbana abaya modelleriMarkanın Orta Doğu piyasası için hazırladığı koleksiyonda,klasik işleme ve çiçek desenli elbiseleri,pardesü ve başörtüleriyle buluşturuldu.Tesettür koleksiyonu bu senenin Ekim ayında piyasaya çıkacak.

Dolce&Gabbana 2016 abaya modelleriİtalyan tarzının muhafazakar tarzla birleştiği koleksiyonda,birbirinden şık pardesü,abiye ve başörtüler bulunuyor.Koleksiyonda zıt ve baskın renkler hakim..

Dolce&Gabbana papatya desenli abayaDolce&Gabbana siyah abaya modelleridolce-gabbana-abaya-modelleri-2016Moda takipçisi hanımlar,bu koleksiyondaki her bir ürüne 695 Dolar ile 7.000 Dolar arasında değişen fiyatlarla sahip olabilecek.

Dolce&Gabbana güpürlü abayaDolce&Gabbana desenli abaya modelleridolce-gabbana-işlemeli-siyah-abayadolce-gabbana-abaya-koleksiyonu