Etiket arşivi: 2016 kap modelleri

Selam Giyim 2016 Kap-Pardesü Modelleri

selam-keçe-kaban-petrol-180 TLPardesü ve kap modellerinin zenginliğiyle dikkat çeken Selam Giyim,kalitesiyle yerli ve yabancı piyasada eski bir geçmişe sahiptir.İlk olarak 1990’da Fatih’te tesettür giyim firması olarak işe başlayan marka,Osmanbey’de showroom mağazasını açtıktan sonra farklı kategoride ürün gruplarıyla hizmet vermeye devam etmiştir.

selam-kaban-zumrut-yeşili-160 TLSelam Giyim,manto,kap,kaban modellerinin yanı sıra tunik,etek ve takımlarla da dikkat çekiyor.Yeni koleksiyonuyla sezon trendlerine geniş yer veren markanın 2015/2016 sonbahar-kış tesettür kap-pardesü modellerine bakmaya ne dersiniz?

selam-kapüşonlu-kaz tüyü mont-lacivert-250 TLModellerde deri detaylar,kazayağı,etnik ve kapitone desenler öncelikle dikkat çekiyor.Mürdüm,haki,taba,kahve,siyah gibi renklerin ağırlıklı kullanıldığı kap ve pardesü modelleri, uzun,kısa ve ara boy seçenekleriyle her zevke hitap ediyor.

selam-kaz-ayağı desenli haki kaban-270 TLSıcak tutan keçe ve yün kap-pardesü modellerinde kusursuz kalıplar ve dikiş kalitesi gözlerden kaçmıyor.Sizler de uzun yıllar kullanabileceğiniz kalitenin peşindeyseniz Selam Giyim 2016 kap-pardesü modellerine bakmadan geçmeyin.