Etiket arşivi: 2019 ferace modelleri

Modaselvim 2019 Yazlık Ferace Modelleri

modaselvim inci detayli ferace

2019 ilkbahar yaz sezonu ferace modelleriyle göz dolduran Modaselvim,tesettürlü hanımlara şıklığın yanında rahatlığı da sunuyor.Farklı renklerde ve modellerde satışa sunulan feraceler,görsellikleri kadar fiyatlarıyla da vazgeçilmez olmaya devam ediyor.

modaselvim fermuarli ferace

Düğmeli ve fermuarlı ferace modellerinin yanı sıra boydan elbise feraceler de Modaselvim’de dikkat çeken parçalar arasındaki yerini alıyor.Düz renk modellerin yanın da çiçek desenli elbise feraceler,farklı bir stile sahip olmak isteyen genç kızlarımız için seçenekler sunuyor.

Modaselvim Feracelerde 2019 Trendleri

modaselvim nakisli bolerolu ferace

Nakış detaylı,taş ve inci detaylı,kuşak detaylı,balon kol detaylı ve yeni sezonun en şık detayları Modaselvim feracelerinde ön plana çıkıyor.Siyah,haki,mor,mürdüm,bordo gibi koyu renklerin yanında indigo,kiremit,lila,şarabi gibi açık tonda renklerin yer aldığı Modaselvim 2019 yazlık ferace modellerinde aradığınız her türlü parçayı bulabilirsiniz.

modaselvim nakisli ferace

Modellerine göre 38-48 arası bedenleri değişen feraceler,günlük kullanımda oldukça kullanışlı bir dış giyim kıyafeti olmasıyla tesettürlü stile sahip hanımların gardırobunda en az bir tane bulunuyor.Orta yaştaki bayanlar feracelerde daha çok koyu renkleri tercih ederken daha genç yaşta olanlar ise canlı renkteki feracelere ilgi duyuyor.

modaselvim mevsimlik elbise ferace

Yazlık modellerin olduğu kadar mevsimlik feracelerin de yer aldığı Modaselvim 2019 ferace koleksiyonunda her yaştaki hanımlara hitap eden farklı modeller mevcut..Üstelik bütçeleri zorlamayan fiyatları da bu şık feraceleri almaya teşvik ediyor.

Genç Tesettürlü Bayanlar İçin Ferace Modelleri

modaselvim kot ferace modelleri

Feracelerde daha çok açık renkten yana davranan genç kızlar,modelleri konusunda da orta yaştaki bayanlara göre daha farklı bir zevke sahipler diyebiliriz.Spor bir görünüm isteyen genç kızlar seçimlerini kot feracelerden yana kullanıyor.

modaselvim cicekli elbise ferace

Modaselvim’de de farklı tarzlarda kot ferace modelleri bulunuyor.Nakışlı fermuarlı kot feraceler,elbise feraceler,canlı renkteki kuşaklı feraceler genç tesettürlü bayanlar için en uygun ferace modelleri arasında yer alıyor.